Ochrana osobních údajů
GDPR

Krásný den, vítej na stránkách Veroniky Špokové, která je provozovatelem tohoto webu. Pokud jsi mým klientem, dárcem, účastníkem kurzů a terapií, odběratelem emailů nebo jsi “jen” návštěvníkem těchto stránek, svěřuješ mi tím nejen svou pozornost, které si neskutečně moc vážím, ale také své osobní údaje. Toho si velmi vážím, a proto se k tobě i tvým osobním údajům chovám bezpečně a s úctou. Přečti si proto, jak s nimi nakládám a chráním je, a jaká práva máš v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů). Jestli Ti nebude cokoliv jasné, obrať se na mě.

 Jak mě můžeš kontaktovat?

Nejen o své klienty, ale i o návštěvníky svého webu pečuji s úctou. Pokud budeš mít jakékoliv otázky či připomínky, kontaktuj mě na e-mailové adrese: spolu@veronikasoleil.cz 

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracovávám osobní údaje, které mi sám svěříš, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):Organizace ohledně objednávky, poskytování služeb, plnění smlouvy

Tvou e-mailovou adresu nezbytně potřebuji k zajištění organizace ohledně objednávky, průběhu práce i posílání novinek. Také k poskytnutí přístupu k elektronickým produktům a službám.Vedení účetnictví
Pokud si objednáš mé služby, či produkty, potřbuji tvé osobní údaje (fakturační údaje), abych vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.Přímý marketing skrz e-mail
Tvé osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, jaké stránky na našem webu navštívíš a na co klikáš v e-mailu, a kdy e-maily nejčastěji otevíráš, využívám za účelem přímého marketingu – zasílání a zobrazování sdělení spojených s mou aktivitou. Pokud si objednáš mé služby nebo produkty, vnímám oprávněný zájem posílat ti newslettery s mou tvorbou a informativní emaily o změnách, akcích a zajímavostech. Budu to dělat maximálně po dobu 5 let od tebou sděleného kontaktu.Ze zasílání newsletterů se můžeš kdykoliv odhlásit tlačítkem”odhlásit se”  v patičce každého našeho e-mailu.Přímý marketing skrz Facebook reklamu
Pokud navštívíš můj web, vnímám oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštěvuješ a následně využít tyto informace pro remarketing a lepší cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od tvé návštěvy na webu. Pokud si nepřeješ mé reklamy na Facebooku vidět, můžeš zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies mi neumožňují identifikovat tvé jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud jsi se mi je nerozhodla sama poskytnout.Pokročilý marketing na základě souhlasu
Pouze na základě tvého souhlasu ti můžu zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.Tvé osobní údaje si ponechávám po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsem v konkrétních případech neuvedla jinak. 

Předávání osobních údajů 3. stranám

K tvým osobním údajům mohou mít přístup mí spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.Většinu zpracovatelských operací zvládnu sama a nepotřebuji k nim 3. strany.Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážu zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.Jsou to poskytovatelé následujících platforem a služeb:Poskytovatelé přepravních služeb

  • Česká pošta – přepravce, dopravce objednaných produktů
    Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1,
    Česká republika, IČ: 27772683

Poskytovatelé hostingu a serverových služeb

  • Wedos.com
    – hosting webu
    WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708

Analytické nástroje

  • Google Analytics – statistiky návštěvnosti webu

    Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Marketing a zákaznická podpora

  • Facebook pixel
    Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F


Fakturace a účetnictví

  • ÚčetnictvíSolitea, a.s., Drobného 49, Brno 602 00

Je velmi pravděpodobné, že do budoucna budu využívat další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibuji ti ale, že v takovém případě budu na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe. 

Cookies

Při procházení mých webových stránek zaznamenávám tvou IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíš, ze které stránky přicházíš a přicházíš-li díky některému z mých affiliate partnerů. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu, affilaite a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu ti můžu nabídnout ještě lepší služby.Pokud navštívíš můj web a máš zpracování cookies povoleno ve svém prohlížeči, vnímám oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na mém webu navštívíš a následně na základě toho zlepšit cílení a relevanci mých Facebookových reklam, a to po dobu maximálně 1 roku od tvé poslední návštěvy webu. Pokud si nepřeješ mé reklamy na Facebooku vidět, můžeš zobrazování mých reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies mi neumožňují identifikovat tvé jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se mi je nerozhodneš sám/sama poskytnout. Jak přesně používám cookies a na co je potřebujeme naleznete v Mé zásady při práci s cookies.Mé webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžeš na svém počítači zakázat.Koho využívám pro zpracování cookies?Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráním je jako kdyby byli mé vlastní. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení tvých osobních údajů. Předávání dat mimo EUData zpracovávám výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise. Tvé práva v souvislosti ochranou osobních údajůV souvislosti s ochranou osobních údajů máš řadu práv. Pokud budeš chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktuj nmě prostřednictvím e-mailu: spolu@veronikasoleil.cz.Máš právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.Díky právu na přístup mě můžeš kdykoli vyzvat a já ti doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké tvé osobní údaje zpracovávám a proč.Pokud se u tebe něco změní nebo shledáš své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máš právo na doplnění a změnu osobních údajů.Právo na omezení zpracování můžeš využít, pokud se domníváš, že zpracováváme tvé nepřesné údaje, domníváš se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechceš všechny údaje smazat nebo pokud vzneseš námitku proti zpracování. Omezit můžeš rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)Právo na přenositelnost
Pokud bys chtěl/a své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budu postupovat stejně jako při využití práva na přístup – jen s tím rozdílem, že ti informace dodám ve strojově čitelné podobě. Tady potřebuji alespoň 30 dní.Právo na výmaz (být zapomenut)
Tvým dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na tebe zapomenout, ale pokud si to budeš přát, máš na to právo. V takovém případě vymažu veškeré tvo osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 30 dní.V některých případech jsem vázána zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažu všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu tě budu informovat na e-mail.Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máš pocit, že s tvými údaji nezacházím v souladu se zákonem, máš právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda, pokud nejprve budeš o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami ti zasíláme jsi-li můj zákazník na základě svého oprávněného zájmu. Odhlásit se můžeš prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu. 

Mlčenlivost

Dovoluji si tě ujistit, že mí spolupracovníci a zpracovatelé, kteří budou zpracovávat tvé osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení tvých osobních údajů. Bez tvého souhlasu nebudou tvé osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 13.10.2020.V případě jakékoliv změny mých zásad zpracování osobních údajů, bude nové znění těchto zásad uvedeno na adrese https://veronikasoleil.cz/ochrana-osobnich-udaju-gdpr/. Podívej se na tuto stránku v libovolný čas, kdy chceš vidět aktuální znění mých zásad zpracování osobních údajů.

Děkuji za tvou spolupráci, přízeň a důvěru!

Menu